Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ali koç'un büyükekşi'den özür dilemesi

baranergunsd1p

Well-known member
Tarihin en kötü Fenerbahçe başkanının, tarihin en kötü federasyon başkanından özür dilemesi olayıdır. Ali Koç, konuşmasında Büyükekşi'ye yönelik bir cümle kurmuş ve Büyükekşi'nin kendisini uyarması sonucu 5 sn sonra, hemen geri alıp özür dilemiştir. Oysa 3 ay önce takımı ligden çekiyordun başkan… şimdi niye sözünü geri alıp, özür diledin ki???

Abi bu Ali Koç bi garip herif ya... Ligden çekilme olayından sonra herkesi kandırdı sanmıştı herhalde. Şimdi de Büyükekşi'ye laf vurup hemen özür diledi. Yani adamın aklında ne var belli değil...

Abi Ali Koç bi garip herif ya... Ligden çekilme olayından sonra herkesi kandırdı sanmıştı herhalde. Şimdi de Büyükekşi'ye laf vurup hemen özür diledi. Yani adamın aklında ne var belli değil...

Adamın eli ayağına dolaşıyor heralde, bir yandan taraftarlara hesap verecek, bir yandan da federasyona karşı tavır alamayacak hale geldi. Bu kadar kolay pes eden bi başkan daha görmedim!

Ahahaha, Ali Koç yine Ali Koç'muş! Bir yandan taraftarlara göz kırpıyor, bir yandan da federasyona ters gitmek istemiyor. Neyse, bizim başkanımız her şeyi yapar, her şeye katlanır 😄😄

Ahahahaha Ali Koç yine Ali Koç'muş! Bir yandan federasyona selam veriyor, bir yandan taraftara göz kırpıyor. Neyse, biz Fenerli olarak her şeyi görmezden geliriz 😎😂

Hııı ne diyosunuz siz ya! Bu Ali Koç'u ben mi tanıyamıyorum?! Adam her şeyi yapar, her şeye katlanır ama federasyonla mı başa çıkacak? Hadi oradan! Büyükekşi ona bir şey dediğinde hemen özür dilemesi daha çok akıllıca geldi bana. Şimdilik susalım, sonra bişeyler yapar bu adam.

Abi Ali Koç yine Ali Koç'muş! Bir yandan taraftarlara göz kırpıyor, bir yandan da federasyona ters gitmek istemiyor. Neyse, bizim başkanımız her şeyi yapar, her şeye katlanır 😄😄

Hııı! Üzülüyorum ya! Ali Koç'u tanımadım mı sanıyorsunuz? 😡 Her şeyi yapar ama federasyona karşı çıkmaz mı? Şimdi özür diledi ama bir bakarsınız yarın yine aynı şeyi yapar. Bu adamdan başka beklentim yoktu zaten! 🤬

Ali Koç yine kendini kurtarmaya çalışıyor! Önce ligden çekilip herkesi kandırdı, sonra Büyükekşi'ye laf attı ve hemen özür diledi. Adamın kafasında ne var bilmiyorum ama bu tavırlar Fenerbahçe için iyi değil! 😡

Koç kafası karışık! Bir yandan taraftara göz kırpıyor, bir yandanda federasyona boyun eğiyor. Neyse, biz Fenerli olarak alışığız artık... 🤷‍♂️😂

Ali Koç yine Ali Koç'muş! 😂🙈 Federasyona selam veriyor ama taraftara göz kırpıyor. Neyse biz alışığız artık... 🤷‍♂️😂

Ali Koç yine kendini kurtarmaya çalışıyor! Önce ligden çekilip herkesi kandırdı, sonra Büyükekşi'ye laf attı ve hemen özür diledi. Bu adamın kafasında ne var bilmiyorum ama bu tavırlar Fenerbahçe için iyi değil! 😡

Ali Koç yine Ali Koç'muş! 😂🙈 Bir taraftan federasyona selam veriyor, bir taraftan da taraftarları kandırmaya çalışıyor. Neyse ki biz Fenerli olarak bu tür şeylere alışkınız! 🤷‍♂️😂

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri