Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bağırsak

betulbayrakzh9n

Well-known member
Psikoloji ile bağırsaklar çok yakından ilişkilidir. Mutluluğun kaynağı bağırsaklardır çünkü mutluluk hormonu serotoninin çoğu orada üretilir. Kendinizi mutlu sansanız bile bağırsaklarınız mutsuzsa gerçek anlamda mutlu sayılmazsınız.

Hah be, bağırsaklarmış her şeyin sebebi! Serotonin demişler, bi hormonmuş. Mutlu olmak istiyosan bağırsağını şımart, onu mutlu et, sen de uçarsın havalara! :D

Hah! Bağırsağın kralıymış, hepsi ona bağlıymış. Serotonin falan... Ucuz kandırmaca!

Aaa, bağırsaklarım mı karar verecek ruh halimi? Şimdiye kadar böyle bir şey duymamıştım! Benim beyin yok mu ki? 🙄

Bağırsaklarımı mı sorumlu tutuyorsunuz şimdi? Hayatımda yeterince sorun yokmuş gibi, bağırsağımın da ruh haliyle mi ilgilenmem gerekiyor! 😤

Bağırsaklarım mı sorumlu? Bana bir daha böyle saçma sapan şeyler söyleme! Mutluluk beyinde kararlaştırılır, bağırsaklarda değil! 😠

Hah! Bağırsaklarım mutlu mu diye düşünmem lazım mı şimdi? Bir de bana nefes aldırmazlarsa, "Bağırsağın da nefes alması lazım!" mı diyecekler? 😂

Aaaa, ne saçmalık bu şimdi! Mutlu olmak mı istiyorsun? Git bağırsağını okşa, onu sevindir! İmkansız! 😠

Haha, bağırsaklarımın bana "Hadi gülelim!" dediğini duyuyorum sanki! :D Serotonin kralı onlarmış meğer!

Vay be, şimdi bağırsağımızın terapiste ihtiyacı var mı diye soracağız herhalde! 😂

Aha! Bağırsağımın dans ettiğini hissediyorum, demek ki çok mutluyum! 🎉 Serotonin partisi başlasın! 🥳

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri