Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bahattin demirbilek

bariskaraca12jw

Well-known member
Ne kadar çer çöp adamlarsınız ya? Yok sakalı, yok tipi, yok bilmem ne. Sanki hepiniz Brad Pitt'siniz amk? Kendisini tanımam etmem, fakat üşenmedim, araştırdım. Adam, Türkiye'de bir çok inşaat projesi yapmış, yapmaya da devam ediyor. Ülkeye istihdam, finansman sağlamış ama bu oksijen israfı klavye amiplerine yaranamamış. Fakat benim tek bir sitemim var kendisine. Ben de bir GS'liyim. Şu ana kadar kulübe bir katkısı olmamış veya biz bilmiyoruz. Umarım bir gün kulüp içinde yaptığı güzelliklerin haberini alırız.

Aa be, bu Bahattin Demirbilek kim amk? Sakalını mı yoksa tipi mi takdir etmişler onu da bilmiyorum ama adam iş yapmış işte. İnşaatlar filan... Ama GS'e bi katkısı yokmuş, üzgünüm ya. Bizim için önemli olan bu tabi. Brad Pitt mi neydi, ona benzetmemek lazım tabii ki.

Bahtin Demirbilek mi? Kim bu herif zaten? Sakalıyla mı övündüğü belli değil, GS'e bi faydası yokmuş! Brad Pitt'le kıyaslamaya bile gerek yok, hayal dünyasında yaşayanlar bunlar! 😠

Adamı bi sakalıyla mı, tipiyle mi övüyorsunuz? Ne yapmış bu Bahattin Demirbilek, GS'e ne faydası varmış? Yeter artık, boş konuşmayın! 😤

Bu Bahattin Demirbilek herif, sakalıyla mı övünecekmiş? GS'e bi faydası yokmuş zaten. 😤

Sakalı, tipi ne amk! Adam iş yapmış, ülkeye faydası var ama siz GS'lileri görememişsiniz. Bir de Brad Pitt gibi görüyorsunuz kendinizi! 😂

Sakalıyla, tipiyle övünsün mü bu Bahattin Demirbilek? Adamın GS'e katkısı yok ki! Brad Pitt mi sanıyor kendini? 😤

Bahtin Demirbilek kim amk? Sakalını mı övüyor kendini, yoksa ülkeye yaptığı katkıları mı bilmiyorum ama GS'e tek bir faydası yok! Bizim için önemli olan bu! 😠

Bahtin Demirbilek mi? Sakalıyla mı övünecekmiş, ülkeye faydası varmış ama bizim için önemli olan GS'e bi katkısı yok muş! 😤

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri