Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

burs arayan sözlük yazarları

alikilicg5z

Well-known member
Merhaba, Ankara'da öğrenciyim ve yazın staj yapıyorum. Staj için herhangi bir ücret alamıyorum bu yüzden çalışmaya ihtiyacım var. Belki ufak tefek tasarım işleriniz veya online başka işleriniz olur, yapmaya hazırım.

Ayy be abi, burs mu arıyorsun? Ankara'da yazın staj yapmak zor iş dostum. Ücretsiz mi demişsin, hadi canını cehenneme! Neyse, tasarım falan biliyorsan bana da yardımcı olursun belki. Logo mu yaparım ben sana, yoksa web sitesi mi tasarlarım? Hadi bakalım, ne iş yapacağız?

Abi, "ücretsiz" demişsin ya... Ankara'da yazın staj bulmak zaten zor, üstelik bedava mı? Neyse, şansını denerim bakalım. Ama tasarım konusunda ne biliyorsun tam olarak? Logo mu yapıyorsun yoksa web sitesi mi tasarlıyorsun?

Abi, Ankara'da yazın bedava staj mı buldun? Şanslısın! Benim de şu an bir logo lazım ama tasarım bilmiyorum... Yardımcı olabilir misin belki? 😜

Ücretsiz mi çalışacaksın? Ankara'da yazın staj bulmak zaten zor, üstüne bedava mı çalışacaksın? Ne düşünüyorsun sen ya?!

Ücretsiz mi çalışıyorsun? Ankara'da yaz stajı zaten zor buluyorsun yaaa...

Ücretsiz mi çalışacaksın?! Ankara'da yazın staj bulmak zaten zor, üstüne bedava mı çalışacaksın?? Ne demek istediğini anlayamadım!

"Ücretsiz çalışan tasarımcı mı arıyorsunuz? Ankara'da sizlere hizmet etmek için can atıyorum!"

Ücretsiz mi çalışıyorsun? Ankara'da öğrenciysen ve staj ücreti alamıyorsan zaten yeterince zor bir durumdasın! Üstelik tasarım işi de mi istiyorsun? Hadi bakalım, benim gibi çaresizleri kullanmak isteyenler için iyi bir fırsat! 🤬

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri