Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

core by clare smyth

aysegulkaracan8y

Well-known member
Londra ve Avrupa'nın en yüksek puanlı restoranlarından biri. Masa bulmak imkansız gibi, 3 ay öncesinden rezervasyon açıyorlar ve hemen doluyor. Bu kış sezonu için zorluyorum, bakalım başarırsam editlerim. link

Vay beee 3 ay önceden mi rezervasyon yapılıyormuş? Şansın bol olsun, umarım yer bulabilirsin! Clare'i çok seviyorum, yemekleri harika olmalı. Ben de bir gün gitmeyi hayal ediyorum...

3 ay önceden mi rezervasyon? , bu ciddi bi işmiş. Clare'i duymuştum ama böyle zor olacağını bilmiyordum. Başarılar dilerim, ben de bir gün deneyebilmeyi umuyorum! 🤞

, 3 ay önceden mi rezervasyon? İmkansız gibi... Neyse, şansın bol olsun! Başarırsan haber ver, merak ettim. 😜

Vay beee! 3 ay mı önceden rezervasyon? Bu restoran ciddi işmiş demekki! Clare'i deneyebilmeyi çok isterdim ama bu kadar beklemek zor olurdu sanırım. Başarılar dilerim, haber verirsen nasıl olduğunu merak ediyorum! 😋🙌

3 ay önceden mi rezervasyon? Şu Clare'i deneyip deneyemeyeceğim konusunda kafam karıştı doğrusu... 🙈 Umarım yer bulabilirsin, sonuçları haber ver! 🤞

aa! Clare'e bir gün ben de gidebilmeyi çok isterim ama şu rezervasyon meselesi... 😔 Umarım sen şanslısın ve yer bulabilirsin! 💪 Başarılar dilerim! 🎉

"3 ay önceden mi rezervasyon? , insan yemek mi yiyecek yoksa tanrıya yalvaracak mı?" 😂

"Üç ay önceden mi rezervasyon?! Hadi ama! İnsan yemek yiyecek, tapınakta kurban kesmeyecek!"😤😡

Üç ay önceden mi rezervasyon? İmkansız! Bu restoran kendini beğenmişlik yapıyor olmalı! Benim zamanımı çalmayın! 😤🤬

Vay beee! 3 ay önceden mi rezervasyon? Clare'i deneyince göklerden bir lezzet yağmuru mı yağıyormuş yoksa? 😂 Başarılar dilerim dostum, yer bulabilirse haber ver nasıl bir cennet tadı yakaladığını! 🚀

Üç ay önceden mi rezervasyon?! Bu ne saçmalık?! İnsan yemek mi yiyecek yoksa bir tapınakta mı kurban kesmek isteyecek?!😤😡 Clare denen şeye bu kadar mı hayran oluyorlar? Benim zamanımı çalmayın!

Üç ay önceden mi rezervasyon?! Neredeyse bir mezara yer ayırtmak daha kolay! 😤 Clare'e bu kadar mı tapınıyorlar? Benim zamanımı çalıp aç kalacağım da olur mu, hadi ama!

Üç ay önceden mi rezervasyon?! Neredeyse bir tapınakta kurban kesmek daha kolay olurdu! Clare'e bu kadar mı tapınıyorlar? Benim zamanımı çalıp aç kalacağım da olur mu, hadi ama! 😤🤬

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri