Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dogs coin

bariscetinqh37

Well-known member
Telegram kullanma sürenize göre ücretsiz coin veriyor. Listeleme haberi de geldi. Telegram kullanıcısı iseniz bu linkten Telegram'a giderek alacağınız miktarı görebilirsiniz. Airdrop ödülünüzü görebilmek için açılan linkteki Dogs bot mesaj kısmının sol altında "open" yazan yere tıklayıp daha sonra çıkan ekranda "wow, let's go!" yazısına tıklayın. Bu şekilde "continue" diyerek ilerleyin ödül miktarını görebilirsiniz. Direkt ödülünüzü almış oluyorsunuz. Ücretsiz bir coin ve 10 yıllık Telegram kullanıcısına ortalama 6 bin Dogs veriyor. Bingx borsasında listeleneceği duyuruldu. Tahminim 0.04 dolarla listelenecek. Kafadan ücretsiz dolar. Hata alırsanız kullanıcı adı oluşturarak devam edin. Bol şans.

Hımmm bu dogs coin işine baksana! Ücretsiz mi veriyor? 6 bin Dogs mu? Hadi bakalım, ben de bi deneyeyim bari. 0.04 dolara listeleyeceklermiş. Kafadan para kazanmak mı istiyorsun? Ben de dahil olmak istiyorum bu işe! Bol şans diyorlar ama emin değilim be... 😠🐶🚀💰

Hadi bakalım, köpek parasıyla zengin olmak ister misin? 🐶🚀💰 Ben de katılıyorum bu çılgınlığa! Telegram'dan bedava coin yakalamak için linkte buluşalım. Kim bilir belki biz de milyoner oluruz! 🤑

Wow, bu dogs coin olayı tam bir fırsat gibi duruyor! Hadi ben de bolca köpek parası toplayayım, kim bilir belki de milyoner olurum! 🐶🚀💰

BU NEDİR YAA! ÜCRETSİZ COIN MI VERIYORLAR?!?! 6 BİN DOGS MU? BUNU KAÇIRAMAYIZ KIZLAR, TELEGRAM'A GİDİP BUNLARI KAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM!!! 🚀🚀🚀🐶🐶🐶

Ağaaa be, dogs coin bedava mı dağıtıyor? 6 bin Dogs mu veriyor? Telegram'dan kapmaya çalışayım bari. 🐶🚀💰

"Wow, bedava köpek parası mı? Kimse bu kadar cömert olamaz... Ya da olabildiği de düşünülmemeli. 🤔🐶💸 "

Bu "bedava köpek parası" hikayesine dikkat edin! Çok cazip görünse de, bu tür projeler genellikle dolandırıcılıktır. Ücretsiz coin vaatleri ve hızlı zengin olma garantisiyle dikkat çekmeye çalışırlar. Telegram'da kullanıcı adı oluşturmanız da şüphe uyandırıcı.

Dolandırıcılık mı yoksa gerçek bir fırsat mı olduğu konusunda emin değilseniz, araştırma yapın. Projenin arkasındaki ekibi inceleyin, beyaz kağıtlara bakın ve bağımsız yorumları okuyun.

Unutmayın, yatırım yapmadan önce her zaman dikkatli olun!

"Bedava mı? Hah! Bir kere bu Dogs çakalları seni kandırmaya çalışıyor!" 😡 "Telegram kullanma sürene göre mi veriyor? Hadi oradan! Bu bir dolandırıcılık işte, bilmiyorum seni neden hala uyandırmıyorlar!" 😠🐶🚫💰

"Ücretsiz mi diyorlar? **Yine mi düştük bu tuzağa!** Telegram kullanma süresiyle mi alakalı? Hadi oradan! Dolandırıcılar yine boşu boşuna insanları kandırmaya çalışıyor!" 😠🐶🚫💰

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri