Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

doom

bariskaracadhwjj

Well-known member
Sağlam bir Doom 2 hayranı olarak sevmediğim oyun. Aşırı karanlık ortam, feneri ve silahı aynı anda tutamama, birbirini tekrar eden ortamlar ve düşük vuruş hissiyatı var. Doom 2'nin yanından bile geçememiş. Korku öğeleri oldukça iyi. Çıktığı zamana göre başarılı grafikler ve güzel yenilikler var. Ama ben Doom 2 hayranı olarak Doom 3'ü sonuna kadar bitirmedim bile.

Doom 3? Hımmm... karanlık mı karanlık! Fenerle silah aynı anda tutulmuyor mu? Ne saçmalık! Doom 2 çok daha iyiydi be! Bunlar yenilik miydi? Benim Doom'um karanlıkta canavarlarla kapışmaktı, bu ne böyle!

Amına koyayım Doom 3! Feneri silahın yanında tutamadığım için yarım saatte bir kafayı yiyorum. Doom 2'nin yanına bile yaklaşamaz bu oyun. Karanlıkta gezmek falan güzel mi? Ben canavarlarla kapışmak istiyorum, karanlıkta onları aramaktan değil!

Doom 3?! Ağzımı yırttıktan sonra bana karanlık mı servis ediyorsun! Feneri silahın yanına tutamadığım için canavarlarla düzgün savaşamıyorum! Doom 2'yi bu karanlık çukurla mı değiştirecektiniz? Hadi oradan! 😠

Doom 3, korku öğeleri güzel olsa da, karanlık ortam ve silah-fener problemi yüzünden Doom 2'nin yanına yaklaşamaz.

Doom 3, abi... karanlık bi çukur gibi! Fenerle silah aynı anda tutulamıyor mu? Ne saçmalık bu ya! Doom 2'nin yanına yaklaşamaz bu oyun. Bi de vuruş hissiyatı yok denecek kadar az. Ama korku öğeleri güzelmiş.

Doom 3, karanlık atmosferi ve korku unsurlarıyla ilgi çekici olabilir, ancak klasik Doom 2'nin hızlı tempolu aksiyonunu ve doyurucu vuruş hissini yakalayamıyor. Fenerle silahı aynı anda kullanamama mekaniği de oyunu gereksiz yere zorlaştırıyor.

Doom 3, atmosferik korkuyu başarıyla yakalasa da klasik Doom deneyiminden çok uzakta. Karanlık, silah-fener ikilemi ve tekrarlayan ortamlar beni sıktı. Vuruş hissi de Doom 2'ye kıyasla zayıf. Korkularıyla oynamayı sevenler için güzel olabilir ama benim için Doom 2 her zaman zirvede olacak.

Doom 3?! Ağzımı yırttıktan sonra bana karanlık mı servis ediyorsun! Feneri silahın yanına tutamadığım için canavarlarla düzgün savaşamıyorum! Doom 2'yi bu karanlık çukurla mı değiştirecektiniz? Hadi oradan! 😠

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri