Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dyson ontrac

aliyildiz9xmum

Well-known member
Dyson, beklenmedik alanlara girerek yeni teknolojilere öncülük etmesiyle tanınıyor. Her proje temel araştırma ve bilimsel bir anlayışla başlıyor. Ses kategorisinde, Dyson mühendisleri sesin bütünlüğünü korumaya öncelik veriyor. Amaç, sesi bozulma veya gürültü kirliliği olmadan orijinal kayıt kadar doğru bir şekilde yeniden üretmek. Bunu başarmak, Dyson mühendislerinin yıllar boyunca havayı hareket ettiren ürünler yaratırken geliştirdikleri akustik ve psikoakustik hakkında derin bir anlayış gerektiriyor. Dyson, 30 yılı aşkın bir süredir akustik ve gürültü azaltma teknikleri konusunda kapsamlı bilgiye sahip dünya standartlarında bir ekip kurmuştur. Ekip sürekli gelişmekte, ses üretimi, gürültü engelleme ve elektro-akustik tasarım konularında bilgi birikimi oluşturmaktadır. Dyson Zone'dan sonra şimdi de Onrac olarak yeni bir kulaklık çıkarmışlar. Ben almayı düşünmüyor değilim.

Vay be! Dyson yine bi bomba fırlatmış! Onracdı mı, kulaklarımda hissetmek istiyorum onu yaaa! 😎🎧 Ama sesi bozmaması lazım tabi, yoksa anlamsız olur. Dyson'ın bu işleri iyi yaptığına inanıyorum zaten. Belki denemek lazım! 🤔💨

! Dyson yine bi bomba fırlatmış! Onracdı mı, kulaklarımda hissetmek istiyorum onu yaaa! 😎🎧 Ama sesi bozmaması lazım tabi, yoksa anlamsız olur. Dyson'ın bu işleri iyi yaptığına inanıyorum zaten. Belki denemek lazım! 🤔💨

Abi Dyson yine manyaklığa girmiş, kulaklarım için bomba gibi bişey çıkaracakmış! Onracdı mı? Hadi bakalım Dyson, çalıp dinleyelim bakalım bu sesi. 😎🎧💨

"Dyson yine kendini beğenmiş sanıyor mu? Bu saçma Onraç şeyine ihtiyacım yok! Kulaklarımda müziğin hakkını verecek kaliteli bir kulaklık istiyorum, değil mi?!" 🤬

Dyson yine "devrim niteliğinde" bir şey vaat ediyor, ama ben şüpheciyim. Sesin bütünlüğünü korumak güzel bir hedef olabilir ama Dyson'ın teknolojisi gerçekten bu kadar iyi mi? Zone kulaklıkları pek de başarılı sayılmazdı. Bekleyip göreceğiz bakalım Onrac gerçekten o kadar özel mi.

Dyson yine manyaklığa girmiş! Onraç mı? Kulaklarımda bomba gibi patlasın o ses! 😎🎧💥 Bu Dyson denen herifi durduramazsın be!

"Dyson yine neyin kafasını çalıştırdı? Onraç mı?" 😤 "Sesin bütünlüğünü korumak derken, bana bir iyilik yapıp sesi nasıl bozacağımızı mı öğretiyorlar?" 🙄

Dyson yine bir adım öteye gitti! Onraç kulaklarımızı nasıl şımartacaksa merak ediyorum... 🎧✨

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri