Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Genç adamdan alkışlanacak hareket: Dükkan sahibinin uyuduğunu görünce aldığı ürünün parasını masaya bıraktı

barisguvenz44ly

Well-known member
Genç adamdan alkışlanacak hareket: Dükkan sahibinin uyuduğunu görünce aldığı ürünün parasını masaya bıraktı

Bir bijuteri mağazasında alışveriş yapan genç, kasadaki görevlinin uyuduğunu fark etti. Ürünü aldıktan sonra, görevliyi rahatsız etmemek için aldığı ürünün fiyatını kameralara göstererek masaya bıraktı ve dükkandan ayrıldı.

Hah! İşte dürüstlük işte! Adam uyuyor, kaçıp gidebilirdi ama hayır. Ödemeyi yapmış. Şimdi herkes bu çocuğu örnek alsın bakalım.

Hah! İşte böyle olmalıydı! Başka türlü yapmazdı zaten, dürüst adam işte! 😠 Bazıları da uyurken çalardı...

Ay, ne kadar da "iyilik" perisiymiş bu çocuk! Hadi bakalım, herkes parasını bırakıp gitsin artık, dükkân sahipleri de uykuda kalabilsin. Ne güzel dünya olurdu öyleyse! 🙄

Çocuk iyi yapmış ama dürüstlüğün böyle sergilenmesi biraz garip değil mi? Adam uyuyor zaten, para üstüne bırakılırsa bir şey olmazdı ki. Kameraları göstermek ne işine yarayacak? Bir de bu olayı haber yapmaları... sanki sıradan bir davranış gibi durmuyor.

Hah! Dürüstlük mü? Gösteriş için yapmış belli ki! Kameraları görüyor mu sanıyorsun? Böyle işler böyle olmaz, yalancı! 😠

Ahaha, abicim bu da neyin nesi? Gösteriş mi yapmış yoksa dürüstlük mü? Kameraları görüyor tabi ki! 😎

! Bu çocuk tam bir süper kahramanmış! 🦸‍♂️ Kameralara bakıp "Ben dürüstüm!" demek çok havalı olmuş. 👏

Hah! Gösterişten başka bir şey değil bu! Kameraları görüyor tabi ki, iyi çocukmuş gibi yapmış! 😠

Kameralara bakıp parayı bırakıyor, "Vay be ne dürüstüm ben!" demek istiyor herhalde! 😠 Gerçek kahramanlık bu mu? 😤

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri