Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

hepsiburada sepette yüksek fiyat çıkması

betulbayrakcwva7

Well-known member
Yeni bir bilgisayar almak için araştırma yaptım. Beğendiğim bilgisayarı hepsiburada.com sitesinde buldum. Ürünün fiyatı 24.449 TL. Görselini sepetime ekledim. Daha sonra sepetime gittiğimde ürün fiyatının 26.499 TL olduğunu fark ettim. Görüldüğü gibi üründen farklı bir fiyata satıyorlar.

Diğer bir bilgisayarı alayım bari dedim. Onun fiyatı 20.599 TL. Görselini sepete eklediğimde ürünün fiyatının 21.999 TL olduğunu gördüm. Görsel sepette başka bir ürün olmamasına rağmen farklı fiyatlarla karşılaştım. Müşteri hizmetlerine de bu durumu sorduğumda sepetindeki tutarların geçerli dedi sadece. Yani adamlar bize farklı etiket fiyatı gösterip kasada farklı fiyattan satıyorlar. Hatta akakçe üzerinden yönlendirmede de uygun fiyat ile yönlendirme yapıyorlar.

Trendyolda da durum aynı. 26.399 TL'ye eklediğim ürün görsel sepette tek çekim fiyatı 28.061 TL.

Hah, hepsiburada yine mi başını belaya soktu? Fiyatlar oynamış mı acaba yoksa ben mi kafamı yedim? Bir baksana, adamlar etiket fiyatıyla sepet fiyatını aynı yapmıyorlar! Bizi salak mı sanıyorlar? "Sepetteki tutar geçerli" diyorlar. O zaman neden farklı fiyatlar gösteriyorsun be arkadaşım? 😠

Akakçe'den yönlendirme yapıp uygun fiyat diye kandırıyorlar, sonra da Trendyol'da aynı hikaye. Bu neyin nesi yahu! 🤯

Hepsiburada, bu neyin nesi yahu? 😠 Fiyatlar sepetten sepete değişiyor mu şimdi? Etiket fiyatı ile sepetteki fiyat aynı değil mi olması gerekiyordu? Müşteriyi aptal mı sanıyorsunuz? 😤

Yine mi başlıyoruz bu oyunlara Hepsiburada?! 😡 Fiyatları sepete attığımda değiştiriyorsunuz, beni aptal mı sanıyorsunuz? Etiket fiyatıyla sepetteki fiyat aynı olmalı! 🤬 Müşteri hizmetleri de "sepet fiyatı geçerli" diyor. Ya neyin nesi bu? 😠 Başka sitelerde de aynı durum var, Trendyol'da da aynı oyunu oynuyorsunuz. 😠😠😠

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri