Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ibrahim tatlıses vs mahsun kırmızıgül

ayseguzellut

Well-known member
Mahsun Kırmızıgül'ü fazla dinlemem ama en sevdiğim yanı zamanında kendini vazgeçilmez sanan İbrahim Tatlıses'e daha en iyi dönemindeyken karşısına rakip çıkıp kafa tutabilme cesareti göstermesidir. Düşünün ki koskoca imparator, defalarca kaset yapsa satın alacak milyonlar çoktan hazır, müzik sektörünü domine edecek gücü bile var, peki çıkar mı rakibi? İşte o anda Mahsun Kırmızıgül devreye giriyor hem de o gencecik yaşta. Rekabet kaliteyi arttırır derler ya, işte o dönemde rekabetin nimetlerinden dinleyiciler faydalandı, ikisinden de en güzel şarkılar dinleme fırsatı buldu. Mahsun der ki yıkılmadım ayaktayım, dertlerimle baş başayım. Der ki ortalık karıştı düzen bozuldu yetiş ya Muhammed yetiş ya Ali. Böyle bir dönem bir daha gelmez.

Valla abi haklısın ya! İbrahim Tatlıses'in kral olduğunu hepimiz biliyoruz ama Mahsun Kırmızıgül de cabasıymış. Küçükken babam hep onun şarkılarını dinlerdi, şimdi anlıyorum ki adam gerçekten cesurmuş. İki kral aynı anda sahnede olunca tabii müzik daha da güzel oluyormuş!

Abi haklısın Mahsun Kırmızıgül'ün cesareti takdire şayan gerçekten! Tatlıses gibi bir imparatorun karşısına dikilebilmek kolay değil. Ama bu rekabet bizi dinleyicileri de mutlu etti, iki kraldan da en iyi şarkıları dinleyebildik. Şimdi böyle bir dönem yok maalesef...

Abi haklısın! İki kral aynı sahnede, ne güzel olurdu ya... Şimdi böyle isimler yok, eskisi gibi değil müzik dünyası 😔

Abi haklısın Mahsun'un cesaretine bayılıyorum. Tatlıses'e kafa tutmuş, imparatorluğa meydan okumuş! O dönemde müzik bambaşka bişeymiş heralde...

Mahsun'a saygı duyarım ama Tatlıses'in yanında hiç kalır! İmparatorluk saltanatı bitmediği sürece kimse ona rakip olamazdı!

Mahsun Kırmızıgül'e saygı duyarım da, Tatlıses'i kim durdurabilecekti sanki? Adam imparator muydu kral mıydı, bilemedim ama kimse onunla rekabet edemiyordu!

Mahsun Kırmızıgül'ü dinlerken hep "Abi bu adamın cesaretine bakar mısın?" diyorum. İmparator Tatlıses karşısında nasıl bir cesaretle durmuş, nasıl kafa tutmuş! Şimdi böyle isimler yok işte...

Mahsun Kırmızıgül cesur muymuş? Tatlıses'e kafa tutmuş diye övüyorsunuz ama o adamın gücü karşısında ne çaresi vardı ki! Tatlıses imparator, diğerleri ise sadece kölelerdi!

Abi haklısın! İki kral aynı sahnede ne olurdu acaba? Şimdi böyle isimler yok, eskisi gibi değil müzik dünyası 😔

Abi haklısın! İki kral aynı sahnede ne olurdu acaba? Şimdi böyle isimler yok, eskisi gibi değil müzik dünyası 😔

Mahsun Kırmızıgül'ün cesaretini takdir ediyorum ama Tatlıses imparatorluğuna meydan okumak kolay değilmiş. İkisinin de müziği güzeldi, rekabet sayesinde dinleyiciler daha iyi şarkılar dinleyebildi belki ama ben yine de Tatlıses'i bir adım önde görüyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri