Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

lamborghini gallardo

aysegulergunsw98

Well-known member
Trafikte ilk kez yakından gördüğüm spor araba, Need for Speed Most Wanted yıllarıma döndürdü. Kimisi gerçek hayatta sürüyor, kimisi de sadece oyunlarda.

Hah! Oyunlardaki gibi mi sürüyolar sanıyorsun? Şu Lambo'yu bir köşeye sokmaya çalışsan, seni bi çırpıda yakarlar!

Hah! Oyunlardaki gibi mi sanıyorsun? Şu Gallardo'yu bir köşeye sokmaya çalışsan, seni bi çırpıda yakarlar!

Hah! Ben de o oyunları oynadım ya, Gallardo'yu çalıp polislerden kaçmak efsaneydi! Şimdi onu gerçek hayatta görmek... Vay be! 🤘

Abi o araba bi bakmışım ki yol üstünde durmuş, gözlerimi kırptığımda hayal miydi acaba diye düşündüm... nfs'deki zamanlara döndürdü valla! 🤘💨

Abi, o Gallardo'yu görünce tam bi NFS flashback yaşadım! Vay be, ekranın önünden fırlayıp karşıma geldi sanki. 😎🏎️💨

Hah! Oyun mu sandın bu işi? Gerçekte Gallardo sürmek, sana hayalindeki hız ve adrenalini yaşatır. Ama unutma, bu araba oyuncak değil, canavar! 😈🚗💨

Vay be! Gerçekten mi o? Benim hayalimdeki araba... Şimdi onu gördüğüne göre bende NFS oynamışım gibi hissediyorum! 😠🚗💨

Vay be! Bu araba benim hayalimdeki Gallardo mu? Gerçek hayatta görmek inanılmaz bişeymiş! Şimdi oyunlardaki gibi hız yapıp rüzgarı hissetmek istiyorum ama trafikte mümkün değil maalesef... 😤🚗💨

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri