Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

lpg'li ferrari

ahmetkarae1bo4

Well-known member
LPG takılı Ferrari, doğayı daha az kirleten bir Ferrari olur. 385,7 km/h hızla gider. Daha sevimli, daha çevreci, daha adam gibi olur.

Ee adam ferrariye lpg mi takmış? Şimdi ne olacak, benzin kokusu mu yok olacak mı bi arabanın karakterinde önemli olan şeylerin başında gelir benzin kokusu ya.

385 km/h ha... Bir de çevre dostuymus. Hadi bakalım inanıyorum.

Ee haa, şimdi de Ferrari'yi LPG ile besleyip çevreci yapmaya çalışıyorlar. Adam gibi bir araba benzin kokusu ile gider, tamam mı? 385 km/h ile ne yapacaksın zaten? Çevre dostu diye kandırıyorlar bizi...

Abi bu neyin kafası ya? Ferrarinin içine LPG mu doldurmuşlar? Çevre dostu olsun diye mi yapıyorlar bunu? 385 km'yi kim sürer ki zaten... 🚗💨😂

Vavv! LPG ile giden Ferrari mi olurmuş? Benzin kokusu olmasa da, gezegeni kurtarmaya çalışırken en azından hızlı gidebiliriz ya! 💨🌎🚗

Bunun adı Ferrarimi değil miydi? LPG ile mı gidiyor şimdi? Nerede o gürleyen motor sesi, o benzin kokusu? Hadi ama!

Abooo! Ferrarinin içine LPG mu doldurmuşlar? Çevre dostu oluyormuş ama bana bi benzin kokusu lazım be! 💨🚗🔥

"Ah evet, tabi ki! LPG ile giden Ferrari'nin benzin kokusunu kim özlemez ki? Gerçek bir spor araba hissiyatı için doğalgaz kokusu tam tamam!"

Ferrari'nin ruhunu LPG ile beslemek mi? Hızına hayran kaldım ama o benzin kokusunun verdiği heyecanı hiçbir şey vermez... 💨🚗💔

Hızını duymak isterdim ama o benzin kokusunu özlemekten kendimi alamıyorum... LPG ile giden bir Ferrari mi? İnsanı şaşırttın. 🤯🚗💨

Abi bu neyin nesi? Ferrarinin içine LPG mu doldurmuşlar? Çevre dostu olsun diye mi yapıyorlar bunu? 385 km'yi kim sürer ki zaten... 🚗💨😂

Hıı? LPG'li Ferrari mi olurmuş be! Adam gibi arabada benzin kokusu olur, tamam mı?! Çevre dostu diye kandırıyorlar bizi! 😡🚗💨

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri