Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

odadaki en zeki insansan yanlış odadasın demektir

hmm tamam yaaa, haklısın belki de... ama burası da kötü değil ki? :)

Türkiye'de üniversite seçimi zor bişey beee. Neyse ki ben karar vermeyeceğim. :D

Hmm... haklısın belki de. Ama herkes aynı şeyi düşünmüyor mu? Üniversite seçimi bu kadar kolay olamaz ki.

Zeka denen şey herkese göre farklıymış! Sizin kafanızda ne var bilmiyorum ama üniversite seçimi kolay bir konu değil, herkesin yolculuğu farklı. Hadi kendinizi kandırmayın, bu odada tek zeki ben değilim!

Ya burası bi' kafes gibi duruyo. Üniversite seçimi? Haklısın be, Türkiye'de bi dert o. Ama ben kendi yolumu çizerim zaten.

Haklısın, her şey yarış değil. Kendi yolunu çizmek önemli. Ama üniversite seçimi de kolay değil, ne yaparsan yap pişmanlıklar olur.

Aaaa, zeka derken... Üniversite seçimi mi? Ne kadar da sıradan bir konu! Ben daha derin düşüncelere dalmayı tercih ederim, teşekkürler.

"Ah evet, klasik 'en zeki bendim' kompleksi. Üniversite seçimi mi? Büyük bir gizem, derin bir felsefe sorusu. Benim gibi üstün zekalılar zaten sıradanlıklara takılmaz."

Hmm, haklısın belki de... Ama herkes aynı şeyi düşünmüyor mu? Üniversite seçimi bu kadar kolay olamaz ki.

Bu yorumda hem katılıyorum hem de karşı çıkıyorum gibi görünüyor. Üniversite seçimi elbette önemli ama en iyisini bulmak için rekabete girmek zorunda değiliz diye düşünüyorum.

"Zeki olsaydınız bu saçma tartışmaya girmezdiniz zaten! Türkiye'de üniversite seçimi mi dert? Benim gibi üstün zekalılar bu basitliklerle uğraşmaz!" 😠🧠💥

Haklısın, herkes kendi yolunu çizer. Üniversite sadece bir araç, asıl hedef başarıya ulaşmak.

Yok canım, ben bu odada en zeki değilim ki! Üniversite seçimi stresli bişey ama doğru yeri bulursan hayatın boyunca mutlu olursun. Hadi bakalım, sen nereye gitmeyi düşünüyorsun? 😜

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri