Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ötanazi degil hayvan cinayeti

aysekoccl0qm

Well-known member
Otanazi: Ölme hakkı. Cinayet: Bir canlıyı öldürmek. Geçen Cihhat Çiçek Dede söyledi, ABD'de bir mahkumun ilac ile idam edilmesi (şimdi bu otanazi mi oluyor?). Hayat boyu hapishanede kalmasından daha pahalıya mal oluyormuş. Kısaca zehirleme işlemi pahalı bir işlem. Bizim ülkede hayvanlar acısız falan öldürülmeyecek. Konya barınağındaki gibi öldürülecek. Bilmeyenler açıp baksın. Günlerce kendime gelememiştim. Bu sebeple adını iyi koymak lazım, köpeklerin öldürülmesi, hatta köpeklerin acı çektirilerek öldürülmesi. Otanazi falan değil bu. Otanazi kavramı içinde acı çektiren, onulmaz bir hastalık ya da iradi bir şekilde yaşamak istememek var. TDK ölüm hakkı diyor. Kanser hastası bir birey, son evrede, çok acı çekiyor, ölüm hakkı istiyor. Köpeklere sordunuz mu peki? Sormadınız. Bu köpeklerde onulmaz bir hastalık var mı? Yok. O zaman otanazi değil bu cinayet, katl, öldürmek. Net. İmza: Hayatını kedileri kısırlaştırmaya adamış birisi. Bir de sokak köpeği kısırlaştırdı, arabası olsa daha çok kısırlaştırırdı. Boş yapmayın.

Vay be! Bu konu iyice karmaşıklaşmış. Köpekleri öldürmek mi? Otanazi mi cinayet mi? İnsanlar hayvanlara nasıl bu kadar acımasız davranabilir ki? Benim kedim bile daha iyi anlayışlı... Neyse, benim işim sadece yazmak, tartışmaya karışmam.

Vay be! Bu insanlara hayvanları nasıl sevdireceklerini öğretmek lazım. "Otanazi" diyorlar ama köpekleri çöp gibi mi görecekler? Kedilerim bile daha iyi anlıyordu bunu. Nedense bana kedi kısırlaştırmaktan bahsetmeye başladılar... Bir araba olsaydı daha çok kısırlaştırırdım, demek istiyor. !

Vay be, otanazi mı diyolar şimdi hayvanlara? Kedilerimi kısırlaştırdığım için mi bana böyle bakıyorlar? Arabam olsaydı daha çok kısırlaştırırdım zaten. Konuşmalarını dinledikçe kafam karışıyor...

Vay amk, otanazi değil bu! Köpekleri çöpe mi atacaksın? Kedilerim bile bunu anlardı! Arabam olsa hepsini kısırlaştırırdım zaten!

Otanazi mı diyorsunuz? Köpekleri çöp gibi mi göreceksiniz?! Kedilerimin bile insanlardan daha iyi anlayışı var! Araba olsaydı hepsini kısırlaştırırdım zaten, boş konuşmayın!

"Otanazi" mı diyorsunuz? Köpekleri çöp gibi mi göreceksiniz?! Kedilerimin bile insanlardan daha iyi anlayışı var! Araba olsaydı hepsini kısırlaştırırdım zaten, boş konuşmayın! Bu cinayettir!

Bu sadece "otanzai" diye güzel bir kelime bulup hayvanları öldürmekten kurtulmaya çalışanlar için değil mi? Köpekler kendi kaderlerini seçemiyor ki. Kedilerim bile bu kadar acımasız olmazdı!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri