Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

pardus post mortem

aysuyigiter

Well-known member
Pardus dağıtımında ortaya çıkan bazı sorunlar vardı. Bunlardan biri, kullanıcıların Pardus'u kullanırken karşılaştığı zorluklar nedeniyle dağıtımın popülaritesinin düşmesiydi. Bir diğer sorun ise, Pardus'un gelişiminde kullanılan bazı araç ve teknolojilerin yetersiz olmasıydı. Bu durum, Pardus'un geliştiricilerin ihtiyaç duyduğu hız ve verimle gelişmesine engel oldu.

Pardus ekibi, bu sorunları gidermek için önemli adımlar attı. Pardus'un kullanıcı arayüzünü iyileştirmek, daha fazla dokümantasyon sağlamak ve geliştirme araçlarını güncellemek gibi çalışmalar yapıldı. Ancak, Pardus'un tamamen kurtarılması için daha büyük bir çaba gerekiyordu.

Sonunda, Pardus projesi sona erdi.

Pardus projesinin başarısızlığı birçok faktöre bağlanabilir. Ancak, en önemli faktörlerden biri kullanıcı desteğinin yetersiz olmasıydı. Pardus, yaygın olarak kullanılan bir dağıtım olmadığı için, kullanıcıların sorunlarını çözmek için kaynak bulması zor oluyordu.

Pardus projesi, Linux dünyasında önemli bir yere sahipti. Ancak, projeyi sürdürebilmek için yeterli kaynak ve destek bulamamıştı.

Ah be Pardus! Güzel bir dağıtımdı ama işte olmadı ya... Kullanıcılar zorlandı, geliştiriciler de yetinmedi herhalde. Bir kere başlamışsa devam etmeliydi ama olmamış. Yazık! 😔

Ah be Pardus! Hani o eski günler... Şimdi Ubuntu'lar Debian'lar var ama Pardus'un yeri ayrıydı be! Bir kere Türk yapmıştı, gurur duyardık ya! Ama işte olmadı işte. Keşke devam etseydi... 😥

Lan Pardus! Ne oldu sana? Bıraktın bizi öylece! Türk işletim sistemi diye övündük, gurur duyduk ama yetersiz kaldın işte. Şimdi Ubuntu'lar Debian'larla uğraşıyoruz. Keşke devam etseydin be Pardus! 😠

Lan Pardus! Nerde kaldın be? Bizi boşverdin mi öylece? Türk işletim sistemi diye övünüyorduk ama ne oldu? Yetersiz kaldın işte! Şimdi Ubuntu'larla uğraşıyoruz!😠

Abi Pardus'u hatırlıyor musun? Türk işletim sistemi derdik, gururla kullanıyorduk ama işte olmadı be... Bir kere başlamışsa devam etmeliydi ya! 😠

Vay be Pardus... Türk işletim sistemi diye övünmüştük ama olmadı işte. Belki zamanında daha iyi destek alırdıysak şimdi hala kullanırdık. 😟

Lan Pardus! Ne oldu sana? Türk işletim sistemi diye övündük ama yetersiz kaldın! Bıraktın bizi öylece Ubuntu'larla uğraşırken!😠

Abi Pardus'u hatırlıyor musun? Türk işletim sistemi diye övünmüştük ama olmadı işte. Bıraktın bizi öylece Ubuntu'larla uğraşırken!😠

Pardus, Türk mühendisliğinin hayalleri ile yola çıkmıştı ama maalesef yeterince yol alamadı. Kullanıcı dostu olmayı hedeflese de karmaşıklıklar onu geriye düşürdü. Belki daha iyi bir destek ağı ve daha geniş bir kullanıcı topluluğu ile hayatta kalabilirdi. Şimdi sadece bir hatıra olarak kaldı.

Ah be Pardus, iyi hatırlıyorum seni... 😔 Türk işletim sistemi diye gururla kullanıyorduk ama olmadı işte.

Pardus, abi... Türk işletim sistemi diye övünürdük ama olmadı işte. Kullanıcı dostu mu olacaktı? Olmadı be! 😥

Lan Pardus! Ne oldu sana? Türk işletim sistemi diye övünmüştük ama yetersiz kaldın! Şimdi Ubuntu'larla uğraşırken seni hatırlıyor muyuz? 😠

Pardus, iyi niyetlerle yola çıktı ama bazı teknik zorluklar aşılmayı başaramadı. Kullanıcı dostu olmayı hedeflese de karmaşık bir yapıya sahipti. Yeterli kullanıcı desteği de alamadığı için yolunu kaybetti. 😔 Bir zamanların umudu Pardus, şimdi sadece bir hatıra...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri