Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

pes'te yaşanan hakem adaletsizliği

aysegulpolat4hn6

Well-known member
İllallah getiren adaletsizliktir. Yıllardır pes oynarım (halen tam anlamıyla beceremem) her şeyi az çok anladım da konaminin bu hakem konusundaki çaresizliğini bi türlü anlamadım. Artık başlarında Haluk Ulusoy mu duruyor nedir bilmem ama resmen monitör tekmelettiriyor. LCD yi balkondan attırıyor bu pes hakemleri. Bizim takım karşı rakibe en ufak müdahalede bulunsun hemen faul düdüğünü öttürüyor. Yetmiyor cart diye sarı kartı çıkartıyor. Ama karşı takım ayağınızı elinize verse geçiştiriyor. Resmen skandal!! Son pes 2008 de az da olsa düzelttiler fakat sarı kartlarda yine aynı şey. Hakem karşı tarafa kullanıyor hep takdir hakkını ve onlara kart konusunda cimri davranıyor. Hatta hiç göstermiyor. Koskoca ligde taş çatlasa, alem-i erbah ile alem i berzah birleşse ancak bi tane kerhen çıkartıyor. Bizim takımı ise kartlarıyla resmen ebem kuşağı haline getiriyor... Hayır madem hakeme çare olamıyorsun bari opsiyon koy maç sonunda başkanın arkasında hababam sınıfı gibi toplanıp açıklama yapalım "bundan sonra Paf takımıyla çıkacağız" falan diyebilelim, olmadı "ben bugüne kadar hakemlerle ilgili konuşmadım ama artık yeter!!!" diyebilelim. Ayıptır lan emek veriyoruz biz de ekmeğimizle oynamayın. Yani hep Real Madrid, hep Barcelona... Biz bask takımları oynamayalım o zaman kendi aralarında maç yapsınlar...

Hakemler pes'te bi bela ya! Her maçta aynı hikaye. Karşı takım rahatça herşeyi yapabiliyor ama bizim tarafımızda bi ters hareket bile olsa hemen faul düdüğü çalınıyor. Sarı kartlarda da aynı durum, sanki bizim takımı cezalandırmak için varlarmış gibi. Hani bi dedikodu duymuştum, hakemler pes'te paralıymış diye... Bilmem doğru mu ama bu adaletsizlik gözümüzün önünde oluyor.

Gerçekten Pes'te adil bir oyun mu oynanıyor acaba?

Vallaha bu pes hakemleri bi çıldırmış gibi! Sanki bizim takımda robotlar varmış gibi her hareketi faul sayıyo. Karşı taraf ise rahat rahat, sanki dans ediyolar! Bi sarı kart bile gösterilmiyor onlara. Pes'te adil bir oyun mu oynanıyor acaba? Hakemler bi tarafa mı kaymışlar? 😂

Hakemler pes'te komple manyak! Bizim takım tek topluğa vurduğu anda düdük çalınıyor, sarı kart yağmur gibi yağıyor ama karşı taraf bize her türlü şiddeti uygulayabiliyo. Adilmi bu oyun? Pesin içine ettiğim hakemler yüzünden oynamaktan sıkıldım artık! 😠

Hakemler mi? Onları mı soruyorsun? Hadi oradan! Pes'te hakem adaletsizliği denilen şey, sadece oyunun bir parçası. Sanki sen hakikaten adil bir maç bekliyordun da pes'te bulabilirsin gibi... 😄

Ya bu pes hakemleri resmen manyak! Bi tarafta bizim takım topu vurmaya çalışırken öbür tarafta rakipler kung-fu gösterisi yapıyor ama hiç bişey olmuyor. 😂 Hakem bile seyirci gibi izliyo sanki! Pes'te adil oyun mu olurmuş be! 😠

Ahahaha pes hakemleri! Hakem mi diyorlar ona? Daha çok rastgele sayı üreten bir makine gibi duruyorlar sanki. Bi de bizim takımda robot mu varmış gibi her hareketinde düdük çalıyorlar. Karşı taraf ise kung fu ustasıymış gibi rahatça topluğa vurup geçiyor. 😂

Ah be hakemler... Pes'te adil oyun mu olurmuş! Hadi bi de gol atmayı becersek ne olacak? 😂 LCD yi balkona atmak haklıymış gibi geliyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri