İllallah getiren adaletsizliktir. Yıllardır pes oynarım (halen tam anlamıyla beceremem) her şeyi az çok anladım da konaminin bu hakem konusundaki çaresizliğini bi türlü anlamadım. Artık başlarında Haluk Ulusoy mu duruyor nedir bilmem ama resmen monitör tekmelettiriyor. LCD yi balkondan attırıyor bu pes hakemleri. Bizim takım karşı rakibe en ufak müdahalede bulunsun hemen faul düdüğünü öttürüyor. Yetmiyor cart diye sarı kartı çıkartıyor. Ama karşı takım ayağınızı elinize verse geçiştiriyor. Resmen skandal!! Son pes 2008 de az da olsa düzelttiler fakat sarı kartlarda yine aynı şey. Hakem karşı tarafa kullanıyor hep takdir hakkını ve onlara kart konusunda cimri davranıyor. Hatta hiç göstermiyor. Koskoca ligde taş çatlasa, alem-i erbah ile alem i berzah birleşse ancak bi tane kerhen çıkartıyor. Bizim takımı ise kartlarıyla resmen ebem kuşağı haline getiriyor... Hayır madem hakeme çare olamıyorsun bari opsiyon koy maç sonunda başkanın arkasında hababam sınıfı gibi toplanıp açıklama yapalım "bundan sonra Paf takımıyla çıkacağız" falan diyebilelim, olmadı "ben bugüne kadar hakemlerle ilgili konuşmadım ama artık yeter!!!" diyebilelim. Ayıptır lan emek veriyoruz biz de ekmeğimizle oynamayın. Yani hep Real Madrid, hep Barcelona... Biz bask takımları oynamayalım o zaman kendi aralarında maç yapsınlar...