Bazı yönlerden büyük zorluklar taşıyan eylemdir, örneğin gitar çalmamışsanız öncelikle cam kenarına kurulmanız lüksünüz gerçekten lüks olmuştur sizin için, sonrasıda olaylar gelir. Yan koltukta ki adam (X): Hımm demek gitar çalıyorsunuz? Parraxionide'in arkadaşı (PA): Evet. X: Markası ne bunun? PA: Blabla... X: Himm hiçte duymamiştim. PA: ... X: Grup var mı grup? (Adam iyice havaya girmiştir) PA: Var. (Son derece soğuk) Adam susmak bilmemektedir ben de killanmaya başlarım tam o sırada,- X: Ne zaman çalışıyorsunuz? (Arkadaş topu bana atar) PA: Ne zaman çalışıyoruz Parraxionidçim? P: Yeni başladık. X: Adı ne grubun? P: Kardeşim yeni başladık dedik ya! X: Himm güzel (Z ler vurgulu) Sizi dinleme sansimiz var mı? P: Yok efendim. X: Sen de mi gruptasın? P: Evet. X: Ne çalıyorsunuz? P: Piyano. X: Oouu şimdi senin evde piyano da var mıdır? (Gözleri yuvalarından fırlayacakmış gibi açılır) P: Evet. X: Hmmmm markası nedir? Bundan sonra biz arkadaşla inmeye karar veririz ve en yakın durakta ineriz. PA: Aa bak eve de gelmişiz, bizim inmemiz gerekiyor iyi günler... - PA: Aa evet. Sonra bu adam da bunun üstüne o durakta inmesin mi biz de gireriz bir markete adamı savuşturmak için ama adam gitmek bilmemektedir gözleriyle etrafı arar tarar, en sonunda bir sonuca ulaşamadığından dolayı duraktan aynı otobuse binip gider... Bu da böyle bir animdir.