Varank'ı hiç sevmememe rağmen, görmezden gelinemeyecek kadar tarihi ve Lal Denizli'nin düştüğü acınası durum açısından tarihe not düşülmesi gereken bir ayar. Bildiğiniz üzere Lal Denizli, Görsel Türk Eğitim Vakfı için düzenlenen bağış gecesinde Yunan şarkıcı davet etmiş veya edilmesine göz yummuş. Sonrasında Yunan şarkıcı onun açısından normal bir şekilde provokasyon yapıp konseri ve konsere gelenleri küçük düşürmüş. Bunun üzerine de Lal Denizli ve konsere gelenler CHP'li refleksiyle İzmir Marşı söyleyerek evlerine dağılmışlardı. Tabii böyle göllük fırsatı siyasi rakiplerde biri değerlendirecekti, o da Mustafa Varank oldu.
--- Spoiler ---
Makamınıza oturttuğunuz köpeğe sorsanız, o bile "Türk Eğitim Vakfı" için düzenlenen bağış gecesine "Yunan" sanatçı çıkarılmaması gerektiğini size söylerdi. Ama siz önce milli değerlerimize saldıranlara sahne verdiniz, sonra hamasete sarılıp marşlar okudunuz. Klasik CHP. Köpeğiniz ile hangi usulde iletişim kurduğunuz bizi ilgilendirmez ama içeriğinin sizden bağımsız olduğunu iddia ettiğiniz konsere destek verip afişine logonuzu koyarken de danışabilirdiniz. Belki de görevi kalıcı olarak köpek dostunuza devretmeyi düşünmelisiniz.
--- Spoiler ---
--- Spoiler ---
Makamınıza oturttuğunuz köpeğe sorsanız, o bile "Türk Eğitim Vakfı" için düzenlenen bağış gecesine "Yunan" sanatçı çıkarılmaması gerektiğini size söylerdi. Ama siz önce milli değerlerimize saldıranlara sahne verdiniz, sonra hamasete sarılıp marşlar okudunuz. Klasik CHP. Köpeğiniz ile hangi usulde iletişim kurduğunuz bizi ilgilendirmez ama içeriğinin sizden bağımsız olduğunu iddia ettiğiniz konsere destek verip afişine logonuzu koyarken de danışabilirdiniz. Belki de görevi kalıcı olarak köpek dostunuza devretmeyi düşünmelisiniz.
--- Spoiler ---